Saturday, December 31, 2011

bermula

hehe. mula dengan entry yang baru untuk tahun yang baru. maka dengan itu, diri aku pun kenalah baru means mempunyai kekuatan dan azam yang baru. 2011 adalah tahun aku dunia aku seperti hilang. seperti dunia sudah berakhir. berkat usaha dan doa harian aku. aku bangkit dan bangun semula demi masa depan aku. apa yang telah tejadi dulu. biarkan ia berlalu.untuk masa akan datang, jangan persiakan ia. setiap yang berlaku pada diri kita pasti ada hikmahnye. aku redha setiap ketentuan Allah. aku akan jadikan 2011 adlah pengajaran untuk hidup aku pada masa akan datang means 2012. 2012 adalah tahun baru untuk aku memulakan kisah hidup yang baru.

hidup sentiasa hapi itu tidak mungkin. pasti kita akan rasa kesengsaraan even kecil. so untuk tahun baru ini. aku akan mulakan pejalanan hipud aku dengan teratur dan lebih berhati-hati. aku akan pastikan apa yang aku inginkan dalam hidup aku, aku akan pastikan aku capai impian aku Insyallah! so untuk 2012 ini, aku akan mulakan business aku. ini adalah permulaan business aku.


sebelum penghiasan bermula

setelah siap dan hampir-hampir down n menangis

pengakhiran cerita, siap akhirnye kek yang aku dan kazen aku (nabila)

kepada sesiapa yang berminat. bolelah order melalui email aina.purple22@yahoo.com or fb Aaina Shazwani Zainudin. menerima tempahan cup cakes n chocolate cake. tq!


No comments:

Post a Comment